Sokkoló: egy kilapult gyíkot talált gyorséttermi hamburgerében egy vásárló

lizard squad gyík
Lizard Squad
Vágólapra másolva!
Egy francia nő nem mindennapos hozzátevőt talált a McDonald's-os hamburgerében. Miután panaszt tett a gyorsétteremlánc dolgozóinak, 10 százalék árkedvezményt ajánlottak fel neki, amiért étkezés közben gyíkot talált az ételében. A vásárló végül úgy döntött, inkább bepereli a McDonald's-ot, így derült fény az egy évvel ezelőtt történt incidensre.
Vágólapra másolva!

2021 februárjában egy középkorú nő Big Tasty hamburgert rendelt a McDonald's egy Saint-Witz-i üzletéből. A felperes elmondása szerint egy falatot evett, amikor észrevette, hogy összenyomott hüllődarabok lógnak ki ételből - írja az Express.

A hölgy, így számolt be a történtekről:

Miután elmondta a személyzetnek a történteket, ők felajánlottak neki egy 10 százalékos kedvezményt a következő étkezésére. A francia nő elmondása szerint az alkalmazottak egyeltalán nem lepődtek meg az elmesélteken.

Kép a hamburgerről:

A hűtőjében tartotta a gyík maradványait

A történtek után a középkorú anyuka, aki akkor még mindig szoptatta nyolc hónapos kisfiát, rosszul érezte magát, így felkereste orvosát, aki elővigyázatosságból antibiotikumot írt fel neki. Később megkereste őt a gyorsétteremlánc egyik vezetője, és elismerte, hogy hibáztak, amiért és bocsánatot kért.

A nő felvette a kapcsolatot egy ügyvéddel, aki több hétig a hűtőszekrényében tartotta a gyíkmaradványt arra az esetre, ha további vizsgálatokra lenne szükség.

A McDonald's vezetői elmondták, hogy az élelmiszerek minősége elsődleges prioritás a vállalatnál. Hozzátették, hogy komolyan vették a panaszt és belső vizsgálatot rendeltek el az érintett üzletben, amely során viszont nem találtak szabálytalanságot. A gyorsétterem ellen végül eljárás indult "mások életének veszélyeztetése" miatt. A meghallgatásra 2023 februárjában kerül sor.