Szexre vonatkozó elvárásokat tehetett házassági szerződésébe Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer és Ben Affleck
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez és Ben Affleck friss házassági szerződéséről eddig csupán kevés információ szivárgott ki, annyit a bennfentesek mégis tudni vélnek, hogy eredetileg egy meglehetősen intim kikötés is szerepelt volna benne - írja a therichest.com. 
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, az énekesnő-színésznő és színész párja titokban házasodott össze július 16-án egy azóta sem pontosított nevadai helyszínen.

Két évtizeddel ezelőtt már jártak jegyben, de a boldogító igenig akkor még nem jutottak el.

2002-es eljegyzésükkor a popdíva állítólag egy furcsa kéréssel fordult szerelme felé: azt kérte ugyanis, hogy a házassági szerződésük egyik záradékába

foglalják bele a heti négyszeri kötelező jellegű szexuális együttlétüket.

Lopez - állítólaf Affleck magánleti múltja miatt - akkoriban azt is írásba foglaltatta, hogy közös életük során egyikük sem léphet félre. Bizonyos források tudni vélik, hogy mindkét záradékot tartalmazza az immár aláírt, és így hivatalossá vált házassági szerződés.

Jennifer és Ben Affleck Forrás: AFP

- nyilatkozta egy forrás a Daily Mailnek.

A páros a Gigli című film forgatásán találkozott és szeretett egymásba, a körülöttük kialakult hatalmas médiafelhajtás nyomán viszont rövidesen szétváltak útjaik. Tavaly azonban újraélesztették sok évvel ezelőtt megromlott kapcsolatukat, majd viharos gyorsasággal megtörtént az eljegyzés, majd a házasság is. Az énekesnő annyira biztos az érzéseiben, hogy életében először a férje vezetéknevét is felvette.