20 millió forintot költött egy nő arra, hogy Pamela Andersonnak nézzen ki - fotók

Pamela Anderson, Baywatch
Alerte a Malibu Baywatch Serie TV 1989 2001 David Hasselhoff Jeremy Jackson Michael Newman Pamela Anderson Chris Fiore Gregory Alan Williams Alexandra Paul Michael Bergin David Chokachi Yasmine Bleeth David Charvet. COLLECTION CHRISTOPHEL © GTG Entertainment / Pearson All American television / The Baywatch Company (Photo by Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Pamela Anderson az 1990-es évek sikersorozatában, a Baywatchban tévénézők millióinak ejtette rabul a szívét, és vált a korszak egyik legnagyobb szexszimbólumává. Bár az utolsó Baywatch epizód óta már több mint 20 év is eltelt, egy angliai kisvárosból származó nő, Georgina Epitropou azóta is példaképének tekinti a szőke bombázót. Méghozzá olyannyira, hogy eddig már 43.000 fontot (kb. 20,7 millió forintot) elköltött arra, hogy a színésznő képmása lehessen. Az alábbi képeken azt láthatja, hogy vajon sikerrel járt-e a meglehetősen költséges átváltoztatás.
Vágólapra másolva!

A 39 éves nő többféle operációt és kezelést is igénybe vett. Volt mellműtétje, zsírleszívása, fenékátalakítása, és jókora összegeket fizetett botoxért és töltőanyagokért is.

Az alábbi kép bal oldalán Georgina Epitropou látható, jobb oldalán pedig a példaképe, Pamela Anderson:

Georgina a The Sunnak úgy nyilatkozott:

Az alábbi képeken a hölgy egykori, kiinduló állapota látható:

Tény, hogy a hölgy megjelenése miatt nagyon sok figyelmet és kommentet kap, de elmondása szerint ezek nem mindig pozitívak.

- magyarázta az angliai táncosnő.