Terrorban tartják egy gyorsétterem dolgozóit a fiatalkorúak egy angliai városban

Angry friends arguing in a coffee shop Student Girls Teenage Girls Women Females Boys Men Males Three People Group Of People Young Adult Adult Teenager Furious Pointing Arguing Shouting Talking Irritation Problems Conflict Bonding Togetherness Development
Discussion of three angry friends arguing in a coffee shop
Vágólapra másolva!
A McDonald's kitiltotta a 18 éven aluliakat egy brit étterméből 17 óra után. Ennek oka, hogy a fiatalkorúak többször bántalmazták (szóban és fizikailag) az alkalmazottakat. A liverpooli üzlet vezetője elmondta, hogy a szabályozás ideiglenes, de a fiatalok jelenleg csak felnőtt kísérővel együtt mehetnek a gyorsétterembe.
Vágólapra másolva!

A McDonald's Liverpool központjában található Church Street-i éttermébe 17 óra után a 18 éven aluliak csak szülői felügyelettel vagy felnőtt kíséretében léphetnek be. A vállalat közleménye szerint a döntés hátterében az áll, hogy a fiatalkorúak többször bántalmazták szóban és fizikailag a dolgozókat.

A képen a McDonald's logója látható Forrás: shutterstock.com

A McDonald's szóvivője így fogalmazott:

Hozzátette: „Ezt a döntést nem volt könnyű meghozni. Annak érdekében, hogy megoldást találjunk erre a problémára folyamatosan együttműködünk a helyi rendőrséggel."

A korlátozás csak ideiglenes, azonban azt nem tudni pontosan, hogy meddig fog tartani. Emellett a szigorítás alatt a biztonsági őrök feladata lesz, hogy mindenkivel betartassák az új szabályokat – írja a Metro.