Jeff Bezos, az Amazon dollármilliárdos vezére 2019-ben jelentette be, hogy elválik a feleségétől. Nem sokkal ezután kiderült, hogy már új barátnője is van, mégpedig a tévés személyiség, Lauren Sanchez személyében.

Az 58 éves Bezos nem a dúsgazdagok jól ismert útját járta magánéleti téren, hiszen nem egy nála évtizedekkel fiatalabb nőt választott párként, hanem az 52 esztendős, mexikói gyökerekkel rendelkező amerikai hölgyet - írja a Promotions.hu.

Galériánkban szexi fotókat közlünk Jeff Bezos új barátnőjéről, köztük olyanokat is, melyen az Amazon alapítójával látható együtt:

Jeff Bezos új párja a mexikói gyökerekkel rendelkező Lauren SanchezForrás: Getty Images via AFP/Frederick M. Brown

Aki persze a korához képest meglehetősen jól tartja magát, amint azt a londoni Soho egyik elegáns étterméből távozva is megmutatta. A kissé túlplasztikázott arcú, fekete hajú hölgy merész topot vett a farmerdzseki alá, amely egyszerre irányította rá a figyelmet az izmos hasára, valamint elképesztő méretű és formájú melleire.

A brit lapok azt sem felejtették el megemlíteni, hogy Lauren egy 105 ezer dollárba (bő 40 millió forintba) kerülő, rózsaszín krokodilbőr Hermes Birkin-táskával távozott a vacsoráról. Persze a barátja 165 milliárd dollárra becsült vagyonából ilyenre is bőven futja. A 750 dolláros (290 ezer forintos) Valentino szandálról akkor még nem is beszéltünk.