Videóban osztotta meg a nyilvánossággal egy TikTok-felhasználó azt, hogy milyen rejtélyes tárgyat fedezett fel egy amúgy is furcsa kinézetű tamponban - írja a Foxbusiness

A TikTok-on Ceila néven regisztrált lány videót készített arról a különleges tárgyról, amit a Tampax márkájú tampon használatát segítő eszköz mellett talált becsomagolva. 

Átmenetileg hiánycikk az organikus tampon, amit eddig használtam, ezért kivételesen egy Tampax márkájút vettem elő, és nagyon megdöbbentem, mit rejtett még az applikátoros csomag." - meséli a közzétett és 1 milliós nézettséget is elért videóban. Ebben az látszik, ahogy az organikus, lila színű applikátorok mellett kicsomagolja a piros színű Tampax-féle verziót, amiben valami nagyon nem odaillőre bukkant. 

@cealpee hmmmmmm i had to record this??? @Tampax US wtf is this????? #tampons#tampax#wtf#womensrights♬ original sound - Celia

Az egyik hozzászóló azzal viccelődött, hogy a tárgy egy nyomkövető lehet, egy másik felhasználó szerint valószínűleg egy próbaeszköz, ami véletlenül maradhatott a termék mellett. Az ötletelés során felmerült az is, hogy ez talán egy hibafelismerő tesztelő tárgy, amivel a gyártók azt vizsgálták, hogy a minőségellenőrző rendszerük vajon észleli-e ezt a hibás terméket. 

IllusztrációForrás: Getty Images/iStockphoto/Anetlanda/Anetlanda

A lány egy másik videóban elárulta, hogy a tampont nem is ő vette, hanem egy Tampax-gyárban dolgozó ismerősétől kapta. 

A Tampax-ot forgalmazó Procter & Gamble azt nyilatkozta, hogy ez csak egyetlen elszigetelt eset volt. 

"Tudomásunk van a TikTok-videóról, és utánanéztünk az ügynek" - közölte a vállalat. "Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, ilyen többé nem fog előfordulni. Ez a minőségellenőrzési folyamatunkból származó minta volt, amelyet egy alkalmazottunk engedély nélkül és valószínűleg véletlenül ajándékozott el." - közölte a vállalat.