Rejtélyes tárgyat talált egy vásárló egy tamponban - videó

Woman with tampon in monthly cycle. Women Cycle Privacy Menstruation Tampon Gynecologist Panties Vagina Lace - Textile Lingerie Hygiene Protection Control Fragility Cotton Healthcare And Medicine Close-up The Human Body Underwear Isolated Menstruation tim
Menstruation time. Hygiene and protection. Part body girl in lacy lingerie holds tampon. Woman presents tampax in her hand.
Vágólapra másolva!
Videóban osztotta meg a nyilvánossággal egy TikTok-felhasználó azt, hogy milyen rejtélyes tárgyat fedezett fel egy amúgy is furcsa kinézetű tamponban - írja a Foxbusiness. 
Vágólapra másolva!

A TikTok-on Ceila néven regisztrált lány videót készített arról a különleges tárgyról, amit a Tampax márkájú tampon használatát segítő eszköz mellett talált becsomagolva.

- meséli a közzétett és 1 milliós nézettséget is elért videóban. Ebben az látszik, ahogy az organikus, lila színű applikátorok mellett kicsomagolja a piros színű Tampax-féle verziót, amiben valami nagyon nem odaillőre bukkant.

@cealpee hmmmmmm i had to record this??? @Tampax US wtf is this????? #tampons#tampax#wtf#womensrights♬ original sound - Celia

Az egyik hozzászóló azzal viccelődött, hogy a tárgy egy nyomkövető lehet, egy másik felhasználó szerint valószínűleg egy próbaeszköz, ami véletlenül maradhatott a termék mellett.

Az ötletelés során felmerült az is, hogy ez talán egy hibafelismerő tesztelő tárgy,

amivel a gyártók azt vizsgálták, hogy a minőségellenőrző rendszerük vajon észleli-e ezt a hibás terméket.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Anetlanda/Anetlanda

A lány egy másik videóban elárulta, hogy a tampont nem is ő vette, hanem egy Tampax-gyárban dolgozó ismerősétől kapta.

A Tampax-ot forgalmazó Procter & Gamble azt nyilatkozta, hogy ez csak egyetlen elszigetelt eset volt.

"Tudomásunk van a TikTok-videóról, és utánanéztünk az ügynek" - közölte a vállalat. "Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, ilyen többé nem fog előfordulni. Ez a minőségellenőrzési folyamatunkból származó minta volt, amelyet egy alkalmazottunk engedély nélkül és valószínűleg véletlenül ajándékozott el." - közölte a vállalat.