Egy lakatlan szigeten bukkantak egy eltűnt férfire

ILLSUSZTRÁCIÓ, sziget, lakatlan, magány, Desert,Island,Blue,Paradise
Desert Island Blue Paradise
Vágólapra másolva!
A The Sun számolt be róla, hogy egy 51 éves brazil férfi öt napot élt túl egy lakatlan szigeten, miután az erős hullámzás elragadta őt Rio de Janeiro egyik strandjáról.
Vágólapra másolva!

Csodával határos módon élt túl a férfi egy elhagyatott szigeten, ugyanis egész ottléte alatt mindössze két citromot és némi szenet evett.

Az 51 éves Nelson Nedy kertészt a Grumari strand egy sziklájáról sodorta vízbe egy hatalmas hullám, az erős áramlatok pedig hosszú kilométerekre vitték el a várostól, és csak órákkal később egy lakatlan szigeten mosták partra.

Az alábbi képen a szerencsésen végződött számkivetett kaland túlélője látható:

A tenger Rio de Janeiro tengerpartjáról két mérföldre sodorta, egészen a Palmas-szigetig.
A férfinek sikerült találnia egy barlangot, ahol az éjszakát töltötte, mielőtt másnap felfedezte volna a szigetet. A kicsiny földnyelven azonban sem embert, sem vizet nem talált. Mindössze csak egy szakadt sátrat és két darab citromot.

Lakatlan sziget (illusztráció) Forrás: Shutterstock/ Vibrant Image Studio

A férfi többször is megpróbált visszaúszni a városig, az erős áramlatok miatt azonban nem sikerült elhagynia a szigetet.

Végső elkeseredésében már a tengervízből is inni próbált, és faszenet rágcsált, miután látta, hogy a majmok is falatoznak belőle.

Az ötödik napon végül egy csoport jet-skis robogott el a sziget mellett, akik észrevették a férfit. Nelsont ezután helikopterrel szállították kórházba, ahonnan aztán még aznap kiengedték.