Árulja otthonát Ben Affleck, akinek heti többször kell szexelnie feleségével - videó

Los Angeles Special Screening Of "Marry Me" GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities film industry Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 08: (L-R) Ben Affleck and Jennifer Lopez attend the Los Angeles Special Screening of "Marry Me" on February 08, 2022 in Los Angeles, California. Momodu Mansaray/Getty Images/AFP (Photo by Momodu Mansaray / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Azzal, hogy Ben Affleck amerikai színész és filmrendező feleségül vette Jennifer Lopezt, egyúttal új fejezet is kezdődött az életében. A sztárpár közös házba költözik, ezért a friss férj mintegy 30 millió dollárért piacra dobja a néhány éve felújított Los Angeles-i otthonát - írja a therichest.com.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, a két sztár nemrég titokban házasságot kötött, aminek kapcsán kiderült az is, hogy Lopez házassági szerződésükbe foglaltatta, milyen igényei vannak szexuális életükben férjétől. Most újabb pillantást lehet vetni a sztárpár életének intimebb részleteire, pontosabban az újdonsült férj egykori magánterére, Ben Affleck ingatlanára.

Affleck 2018-ban 19,25 millió dollárért vásárolta meg az ingatlant, amelyet teljesen felújíttatott, és átalakíttatott.

A pazar rezidencia mindössze félórányira van Los Angeles központjától.

A színész azt követően döntött a ház eladása mellett, hogy feleségével megtalálták házaséletük új közös otthonát.

A háromszintes, több mint 1200 négyzetméter alapterületű ház 0,56 hektáros területen, a Riviera Country Club golfpályája mellett található.

Hét hálószobával, kilenc fürdőszobával és egy privát vendégházzal is rendelkezik.

Az egykori kúria fehér téglaburkolattal és csücskös tetővel büszkélkedhet, az ablakokon lévő fekete redőnyök, a fák és az élősövény pedig tökéletes védelmet biztosítanak a kiváncsi tekintetek elöl.

Santiago Arana, Ben Affleck ingatlanügynöke az Instagramon osztott meg fotókat az épületről:

Az impozáns ingatlanhoz tartozik egy három autónak is helyet biztosító díszes garázs,

csúszdás úszómedence, wellness-szoba, színházterem, borospince,

oszlopos tornác, szabadtéri konyha és egy motoros pálya is. A hatalmas kertben bőven van hely gyógynövények és zöldségek termesztésére.

A ház nappalijából lélegzetelállító kilátás nyílik a gondosan karbantartott, zöld hátsó udvarra. A vagyonát bölcsen elköltő színész házának nappalijából a fedett teraszra jutunk, ahol a tökéletes pihenést a szabadtéri konyha, mennyezeti fűtőtestek, kandalló, és síkképernyős televízió biztosítja. A medence melletti vendégházban egy konyhasarok és egy fürdőszoba található, amely kívülről is megközelíthető.