Egyre nagyobb bajba kerül az egyik legnagyobb szexragadozó társa

Ghislaine Maxwell Jeffrey Epstein ítélet
Acting US Attorney for the Southern District of New York, Audrey Strauss, announces charges against Ghislaine Maxwell during a July 2, 2020, press conference in New York City. - Maxwell, the former girlfriend of late financier Jeffrey Epstein, was arrested in the United States on July 2, 2020, by FBI officers investigating his sex crimes, multiple US media outlets reported. (Photo by Johannes EISELE / AFP)
Vágólapra másolva!
Saját ügyvédei perelik a húsz évre ítélt Ghislaine Maxwellt, a szexragadozóként elhíresült Jeffrey Epstein egykori bűntársát. A ki nem fizetett díjakat követelik a bebörtönzött nőtől és családjától - írja a Világgazdaság.
Vágólapra másolva!

Újabb per vár a júniusban húszéves börtönbüntetésre ítélt Ghislaine Maxwellre. Jeffrey Epstein üzletember egykori üzlet- és bűntársát ezúttal saját ügyvédei és az őt képviselő ügyvédi iroda perelte be, mert nem fizette ki az ügyvédi díjakat, testvére mindössze a várt összeg töredékét rendezte.

Ghislaine Maxwellt, Jeffrey Epstein üzletember egykori üzlet- és bűntársát ezúttal saját ügyvédei perelték be Forrás: AFP/Johannes Eisele

Epstein és Maxwell éveken keresztül futtatta hálózatát, amelyben fiatal lányokat kutattak fel gazdag üzletembereknek, és kiszolgáltatták őket szexuális játékszerül. Mint ismert: Epstein öngyilkosságot követett el a börtönben, így bíróság elé csak Maxwell állhatott. Egy neves ügyvédi irodát bízott meg a képviseletével, ám végeredményben nem segített neki sokat a védelem, hiszen húsz évet kapott.

Az ügyről további részleteket a Világgazdaságban olvashat!