Zamárdi-deluxe: teniszpálya és kalózhajó is jár a balatoni luxusotthonhoz

Zamárdi, Balaton, luxus
Zamárdi-deluxe
Vágólapra másolva!
A kalózhajó valóban az ingatlan részét képezi, viszont alapvetően a gyerekeket vonzza majd, mivel egy zseniális játszótéri elemről van szó. A felnőttek számára a csodás kert, a kültéri bár és a teniszpálya lehet a cél. De persze maga a csodás ház is megér egy misét. És a Balaton is közel van - írja az Ingatlanbazár.
Vágólapra másolva!

"Zamárdi keresett részén, a víztől ötszáz méterre, kényelmesen megközelíthető helyen eladó ez a luxus, számos célra hasznosítható, jelenleg lakóház minősítésű ingatlan. A ház 2017-ben épült minőségi anyagok felhasználásával.

Itt kapott még helyet egy 24 négyzetméter területű kerti tároló is, amely akár plusz nyaralóként is funkcionálhat. A ház vízellátását a vezetékes vizen kívül két kút is segíti.

A Zamárdiban található luxusingatlan Forrás: Ingatlanbazár

A ház kiválóan alkalmas mind állandó lakásra mind üzleti célra. A földszinten egy belépőből nyílik a hatalmas mosókonyhával és beépített bútorzattal ellátott nagy területű garázs. A belépő-közlekedő helyiségből juthatunk fel a ház emeletére, de

innen nyílik a tágas és kertkapcsolatos nappali is amelyben helyet kapott egy hangulatos bár is.

Ugyancsak a nappaliból nyílik egy kertkapcsolatos hálószoba saját kádas-zuhanyzós fürdővel és vécével, valamint innen nyílik két gardrobe is, továbbá innen juthatunk még egy plusz ugyancsak kertkapcsolatos helyiségbe, amelyben egy télen is használható jacuzzi várja a pihenni vágyókat. A nappali mellett kapott helyet egy tágas konyha étkezővel. Ez is közvetlen kertkapcsolattal bír.

Teniszpálya, kalózhajó, kültéri bár és teniszpálya is tartozik az ingatlanhoz Forrás: Ingatlanbazár

A földszinten található még három külön hálószoba saját tusolós fürdővel vécével. A ház emeletén található hat hálószoba, ebből 4 egymásba is nyitható. Itt két hálónak saját fürdőszobája van és van még két külön tusolós fürdő is wc-vel.

Itt került kialakításra egy óriási egy légterű hobbiszoba is, amely akár további hálószobákká alakítható.

Az épület teljesen légkondicionált. Fűtése alapvetően gázkazánról történik, de lehetőség van a klímákkal vagy kandallóval való fűtésre is. A használati melegvíz ellátást gáz és villany is biztosítja. Az ingatlan beépített bútorzattal (igény szerint teljes bútorzattal) eladó.[...]"

A kerti kalózhajó Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!