Eladta különleges otthonát a Szívek szállodája sztárja

77th Annual Golden Globes awards - ARRIVALS television cinema award Vertical ARRIVAL
Actress Lauren Graham arrives for the 77th annual Golden Globe Awards on January 5, 2020, at The Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Piacon kívül, azaz meghirdetés nélkül, közvetlenül a vevőnek értékesítette Los Angeles-i otthonát a Szívek szállodája népszerű színésznője, Lauren Graham - értesült arról a sztárok ingatlanügyeivel foglalkozó Dirt.
Vágólapra másolva!

Graham 17 évig lakott a közel száz éves ingatlanban, mely Los Angeles Los Feliz sugárútjának közelében, egy, a környékre remek kilátást nyújtó dombon fekszik. A rezidencia 6 millió dollárért kelt el, ez közel a duplája annak a 3,2 millió dollárnak, amennyiért korábban a színésznő megvásárolta. MIvel az ügylet közvetítő bevonása nélkül bonyolódott, ezért friss képek a házról vagy az azt körbeölelő birtokról nem érhetők el - írja a portál.

Graham egyébként az eladással lényegében otthontalanná vált néhány hétre, de szerencsére ez az állapot hamar megszűnt azzal, hogy a közelben vásárolt magának egy másik házat, lényegében látótávolságra régi otthonától. Az ingatlan a Magyarországon Hazug csajok társasága című sorozat sztárja, Ashley Benson tulajdonában volt a közelmúltig. Graham 2,7 millió dollárt fizetett az ingatlanért, melyről néhány friss kép is rendelkezésre áll: