Sztárok egymás között: Oprah Winfrey 14 millió dolláros birtokot adott el Jennifer Aniston-nak

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Press Room sag
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: Jennifer Aniston, winner of Outstanding Performance by a Female Actor in a Drama Series for 'The Morning Show', poses in the press room during the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. 721430 (Photo by Gregg DeGuire/Getty Images for Turner)
Vágólapra másolva!
Az amerikai talkshow-k koronázatlan királynője, Oprah Winfrey még 2021-ben szerezte meg azt a csodálatos ingatlant 10,5 millió dollárért (4,1 milliárd forint), amelyet nemrég Jennifer Anistonnak adott el. Az 1998-ban épült, „toszkán parasztházat" 2008-ban csodálatosan felújították.
Vágólapra másolva!

Az ingatlan jelenlegi pompájában négy hálószobát és négy fürdőszobát foglal magában, mindezt több mint 1200 négyzetméteren. A hozzá tartozó birtok közel fél hektár, amire egy kisebb vendégházat, illetve külön edzőtermet is építettek. Az új tulajdonos, a szexi és sikeres színésznő, Jennifer Aniston számos vendéget is fogadhat majd, ugyanis a ház parkolójában akár 15 autó is elfér.

Az alábbi képen a mediterrán stílusú villa felülnézeti képe látható:

Emellett a Montecitó-i álomotthon csodálatos óceáni panorámával is büszkélkedik. Ennek tekintetében pedig már nem is számít olyan drágának a 14 millió dolláros (közel 5,5 milliárd forintos) eladási ár.

A pazar villa azonban valószínűleg így sem lesz az elsődleges lakóhelye a hollywoodi sztrárnak, hiszen 2012-ben vásárolta meg az alábbi képen látható 21 millió dolláros (8,2 milliárd forintos) Los Angeles-i modern palotát: