Eladó Adele pazar villája - fotók

Adele, énekesnő,
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 08: EDITORIAL USE ONLY: Adele attends The BRIT Awards 2022 at The O2 Arena on February 08, 2022 in London, England. (Photo by Mike Marsland/WireImage)
Vágólapra másolva!
Az „elbűvölő Hamptons-stílusú birtok" néven hirdetett ingatlanért Adele 12 millió dollárt (kb. 4,7 milliárd forint) szeretne kapni. A villát egyébiránt szintén ismert barátnőjétől, Nicole Richie-től vásárolta meg tavaly, 10 millió dollárért (3,95 milliárd forint).
Vágólapra másolva!

Az énekesnő nemrég telepedett le az új, 58 millió dolláros Los Angeles-i birtokán - egy mediterrán stílusú kastélyban -, ezért nem meglepő, hogy túl szeretne adni otthonán.

Az alábbi képeken látható, mit tud az új szerzeményhez képest némileg szerényebb Beverly Hills-i otthon:

A villa 1957-ben épült, de azóta már többször felújították és bővítették. A mintegy 5500 négyzetméteres rezidenciában négy szoba és négy fürdőszoba található.

A ház a Hidden Valley Estates exkluzív lakóparkban található, egy magas sövényekkel körülvett saroktelken, és a leendő tulajdonosa olyan híres szomszédokkal büszkélkedhet majd, mint Jennifer Lawrence, Zoe Saldana, Nicole Kidman vagy Penelope Cruz.