1961-es Vauxhall Cresta PA Friary Estate

II. Erzsébetet az 1960-as évek elején láthatták először nyilvánosan autót vezetni ebben az autóban, ami - ha figyelembe vesszük a királynő Bentley- és Jaguár-gyűjteményét - némileg meglepő. A Vauxhall ideális volt a királynő természetszeretetéhez, és vidéki életéhez. Ezt a járművet is átalakították a kívánságára, így került bele kutyavédő imádott corgijai számára, fegyvertartó a fácánvadászathoz, ahogy tetőbe épített horgászbot-tartó is helyet kapott benne.

2009-es Jaguar X-Type Sportwagon V6 Sovereign

Ez volt a Jaguar első gyors kombija, és egyike volt a királynő kedvenc autóinak, amelyet a corgiknak kutyaráccsal is felszereltek. II. Erzsébet még idős korában is ezt vezette, amikor istentiszteletre ment.

Range Rover

II. Erzsébet brit uralkodó ezzel a járművel vezette körbe Abdullah szaúd-arábiai királyt a skóciai Balmoral királyi birtokon.

1953-as Land Rover Series I

Állítólag ez volt az egyetlen jármű, amely képes volt a Balmoral kastélyt körülvevő hatalmas skót lápvidéken kényelmesen közlekedni. A királynő uralkodásának mintegy 70 éve alatt körülbelül 30 Land Roverje volt.

Források: The richest, Hello Magazine