Kiderült, mire készül az orosz McDonald's új tulajdonosa

vkusnoitochka, mcdonalds, oroszország, új, márka
Így néz ki az orosz McDonald's új sajtburger menüje
Vágólapra másolva!
A Világgazdaság számolt be róla, hogy megoldódni látszanak a problémák az orosz McDonald's utódjánál. A McDonald's oroszországi üzletágának utódja, a Vkuszno - i tocska burgonyahiánnyal, a márkanévváltás és az ellátási lánc gondjaival szembesült az elmúlt hónapokban, azonban a problémákat leküzdve a vállalat arra számít, hogy az év végére mind a 850 étterme megnyílhat.
Vágólapra másolva!

A McDonald's az orosz–ukrán háború kirobbanása után, a nyugati szankciók közepette jelentette be, hogy kivonul az eurázsiai országból, és májusban eladta az összes tulajdonában lévő éttermet egy helyi licencvevőnek, Alekszandr Govornak.

A júniusi nyitás óta a Vkuszno - i tocska több mint 1,2 millió hamburgert adott el

– írta a Reuters a vállalat vezetőjére, Oleg Parojevre hivatkozva.

Így néz ki az "orosz McDonald's" új sajtburger menüje Forrás: Facebook/China Xinhua News

Az új logóval és kicsit módosított menüvel rendelkező láncot júniusban nyitották újra Vkuszno - i tocska (több fordítás is elterjedt, például Finom és pont, Ízletes és pont, Finom és kész) néven, azonban a nyáron a lánc számos étterme sült krumpli nélkül maradt.

– ismerte el a cégvezér.

Hozzátette, hogy a burgonyaellátás mostanra megoldódott, de nem volt hajlandó megmondani, hogy mely országok küldenek most burgonyát Oroszországba...

További részletek a Világgazdaság oldalán, ide kattinva olvashatók.