Eladósorba került Sandra Bullock amerikai színésznő mintegy 600 négyzetméteres, 91 holdnyi területen (kb. 360 négyzetkilométer) fekvő egzotikus dél-kaliforniai avokádó-farmja - írja a dirt.com.

A San Diego megye északi részén, Valley Center közösségben található ingatlanért 6 millió dollárt kér a tulajdonos, aki azt 2,7 millió dollárért vette még 2007-ben.

Sandra Bullock egy régi felvételenFotó / Pinterest

 A területen található egy vályogház, egy készház, a kertben avokádó- és citrusfák, sőt, még saját csirkeól is.

A farm közepén egy 4 hálószobás és 6 fürdőszobás mediterrán stílusú ház áll, közel 600 négyzetméternyi egyszintes lakótérrel, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre és völgyekre. 

Az organikus avokádó- és citrusligetek mellett a farmon romantikus sétaútvonal is található. Bullock 1990-ben épült Valley Center-i rezidenciáját a biztonság kedvéért egy hosszú, zárt feljáró mögé rejtették. 

A nemrégiben felújított főépület dísze egy deszkás parkettával, boltíves fagerendás mennyezettel és francia ajtókkal felépített kandallós nappali, amely egy szökőkutas központi udvarra nyílik.

Az étkező egy vidéki stílusú konyhához vezet, amelyhez egy kamrát is csatoltak. A különálló vendégszobához pedig kialakítottak egy különleges konyhasarkot. 

A teljes luxus, a biztonság és ellazulás élményét fokozza a sós vízű medence, a spa, a biztonsági kamerák, és egy Crestron smart-home rendszer is. 

A főépület mellett van egy három hálószobás, két fürdőszobás készház (gyártott ház) is, továbbá egy pavilon és egy műhely. 

A farm vonzerejét növelheti, hogy rengeteg hely van benne a meglévő ligetek bővítésére, szőlőültetvény telepítésére, üvegházak hozzáadására, vagy akár egy motokrossz pálya kialakítására is.