A Dallas című televíziós sorozat egykori szépfiúját alakító Patrick Duffy 14 millió dollárért, azaz mintegy 6 milliárd forintért árulja 390 hektáros folyóparti oregoni farmját, amit 1990-ben még 1,5 millió dollárért vásárolt néhai feleségével, Carlyn Rosserrel - írja a Dailymail.

A birtok az oregoni Medford külterületén, a Rogue-folyó mentén fekszik. Nyolc lakóingatlan található rajta, amelyek többségét bérbe adták, továbbá egy horgásztó, egy medence, és több rusztikus pajta.

 A főházban négy hálószoba kapcsolódik egy művészeti galériához, és egy sétány vezet a gyógyfürdőhöz, de a birtokon akad borbarlang is.

Patrick Duffy eladó tanyájaForrás: Youtube/ Cascade Hasson Sotheby's International Realty

A Duffy Ranch az elmúlt három évtizedben volt a színész és családjának otthona. Miután a felesége 2017-ben meghalt, Duffy a tanyán maradt, és most egy online kovászos üzletet vezet Duffy's Dough néven, élettársával, Linda Purl-lel.

Duffy a Wall Street Journalnak elmondta, hogy a birtok első 130 hektárját 1990-ben vásárolta meg 1,5 millió dollárért, majd később mintegy 3 millió dollárt költött a környező ingatlanok felvásárlására, amikor azok eladósorba kerültek. 

A színész maga mutatta be a mesés tanyát:

A színész akkor fedezte fel a birtokot, amikor egy barátjával horgászni indult, és egyből beleszeretett. Lényegében a folyó és az általa élvezhető nyugalom, kilátás volt a legfőbb ok, amiért a házaspár az ingatlan megvétele mellett döntött.

Mindegyik lakás rendelkezik különlegességgel: a volt gondnoki lakás, amelyet vendégházzá alakítottak át, tetőtérrel bír, egy másik lakásban pezsgőfürdő gondoskodik a lakó pihenéséről, egy hegyoldalba épült lakásban pedig fedett medence és borospince is van. 

Az ingatlanhoz több mint 100 hektár öntözött földterület és egy nyugodt, kéthektáros, halakkal teli rekreációs és öntözési célú tó tartozik.

A birtokon rengeteg vadon élő állat él, köztük egy szarvascsorda, pulykák, rengeteg madár és nagytestű feketefarkú szarvasok is.