Ariana Grande 9,1 millió dollárért adta el az elegáns montecitói otthonát egy ismeretlen vevőnek. Az énekesnő így a két évvel ezelőtti vételárnál több mint 2 millió dollárral többért adta tovább az ingatlant.

Ariana Grande a hírek szerint 9,1 millió dollárért adta el a két évvel ezelőtt 6,8 millió dollárért vásárolt házát. A montecitói ingatlant az énekesnő egy másik hírességtől, Ellen DeGenerestől vásárolta annak idején – írja a Dirt.com.

Az új tulajdonos kiléte egyelőre ismeretlen, de valószínűleg egy másik sztár lehetett a vásárló. Az okiratok szerint egyébként a hivatalos vevő egy ismert hollywoodi üzletember által létrehozott vagyonkezelő. A cégnek szinte kizárólag A-listás hírességek az ügyfelei.

Mindenesetre az új tulajdonos mostantól a kaliforniai Montecito egyik legkülönlegesebb történelmi ingatlanának kulcsait birtokolja. A házat ugyanis eredetileg az 1700-as években építették, Angliában. A két különálló szerkezeti elemből álló építményt aztán szétszedték, majd Kaliforniába szállították, és a 20. században aprólékosan egybevonták. Így jött létre az ingatlan Tudor-stílusú fő rezidenciája, amely jelenleg 511 négyzetméter alapterületű – noha mindössze két hálószobával van kialakítva.

Az 5261 négyzetméteres telken található ingatlan egyik sajátossága, hogy nem tartozik hozzá medence, ami igen különös egy 9 millió dolláros kaliforniai ingatlan esetében.