Elsősorban profi röplabdajátékosnak tartja magát Key Alves, de a pályán közel sem keres annyit, mint a közösségi médiában és az OnlyFansen.

Egy ideje az OnlyFans a legnagyobb olyan oldal, amelyen felnőtt tartalmak elérhetők. Rengetegen csináltak karriert rövid idő alatt az oldalon, és rengetegen kerestek korábban elképzelhetetlennek tűnő pénzeket az exkluzív tartalmaikkal - írja a player.hu.

Key Alves is ezek közé tartozik. A brazil röplabdajátékos története egyáltalán nem egyedi: rengeteg olyan sportoló van, aki az OnlyFans oldalnak köszönhetően szerzett olyan vagyont, ami az egész életét megváltoztatta. 

Galériánkban rengeteg szexi fotót talál a brazil sportolónőről:

A 22 éves röplabdázónőt, Key Alvest 2,3 millióan követik csak az InstagramonForrás: instagram.com/key.alvees/

Harmadik szezonomat kezdem meg profi játékosként, és úgy tekintek magamra, mint profi röplabdázóra. A bevételeim nagyon nagy része azonban nem a sportból jön. Tetszik vagy sem, de az OnlyFansszel 50-szer annyit keresek, mint a röplabdával

– nyilatkozta a 22 éves játékos. Aki azt is elmondta, hogy mindig is vágyott arra, hogy rengetegen ismerjék, de azt is elárulta, hogy meztelen tartalmakat egyáltalán nem oszt meg.

Azt is elmondta, mi a sikerének a titka.

Több vagyok egy csinos arcnál vagy egy tehetséges röplabdázónál. Karizmatikus vagyok, figyelek a követőimre - ezt tartja sikerei kulcsának.

Az OnlyFans mellett az Instagramon is népszerű, 5,2 millió követője van: