A Dűne gyönyörű sztárja, Zendaya 2 millió dollárért vett házat az édesapjának

fashion; red carpet; celebrity; Council of Fashion Designers of fashion award Horizontal HEADSHOT
US actress Zendaya attends the 2021 CFDA Fashion Awards at The Pool + The Grill on November 10, 2021 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem titok, hogy Zendaya szoros kapcsolatot ápol a szüleivel. Az ismert színésznő most közel 2 millió dollárért vásárolt házat az édesapjának Los Angelesben.
Vágólapra másolva!

A 26 éves Zandaya 1,9 millió dollárért (kb. 836 millió forint) vásárolt házat az édesapjának Los Angelesben. Az Eufória, a Dűne és a Pókember sztárja ezzel olyan hírességek nyomdokaiba lépett, mint Leonardo DiCaprio vagy Beyoncé, akik szintén értékes ingatlanokat vettek a szüleiknek – írja a Dirt.com.

Az impozáns ingatlan Los Angeles külvárosi peremén, a San Fernando-völgy West Hills negyedében található, Woodland Hills és Calabasas közelében.

Az 1997-ben épült, kétszintes ingatlan legutóbb 2008-ban cserélt gazdát, akkor 1,1 millió dollárért. Az azóta felújított házban a konyhát például teljesen újjáépítették.

Az összesen 316 négyzetméteres ingatlanban öt hálószoba található, kettő a földszinten, három pedig az emeleten. Az ingatlan erkélyéről gyönyörű kilátás nyílik a hegyekre és a város fényeire.

Az 1578 négyzetméteres telken úszómedence, spa és beépített grillező részleg is található. Az ingatlan ráadásul egy előkelő lakóparki övezetben helyezkedik el, ahol havi 205 dolláros (kb. 90 ezer forint) díj ellenében látják el a biztonsági szolgálatot és a közterületek karbantartását.

Zendaya egyébként fenntart egy New York-i lakást, illetve élete első saját házát, amely egy mediterrán stílusú ingatlan Los Angeles Northridge városrészében. A színésznő portfóliójában a legdrágább ingatlan azonban egy 4 millió dolláros, hegytetőn található ház, Encinóban.