A McDonald's egyik vásárlója közel kb. 50 ezer forint (100 font) bírságot kapott, amiért 14 óra alatt kétszer is meglátogatta járművével a gyorsétteremet. A történet azonban nem ilyen egyszerű, így Ben Mulhall, az értintett férfi, elhatározta, hogy leleplezi az üzemeltetők sajátos hozzáállását.

A Daily Record cikke szerint a McDonald's 50 ezer forintnak megfelelő összegre bírságolta azt a férfit, aki 14 óra alatt kétszer is meglátogatta az étterem parkolóját. A 32 éves Ben Mulhall beszámolója szerint szeptember 30-án este vett egy McChicken szendvicset a nagy-britanniai Killingbeckben. Ezt követően hazavezetett, majd később felesége közös járművükkel ismét ellátogatott a McDonald's vendéglőjébe, hogy reggelit vegyen magának.

Ben Mulhall szerint azért büntették meg, mert a parkolókamerák nem rögzítették, ahogyan az első látogatáskor elhagyja a gyorséttermet. A felvételek csak azt mutatják, amint felesége kihajt a vendéglő parkolójából.

A képen Ben Mulhall látható, ahogy feltartja a parkolójegyet:

A férfi így nyilatkozott az ügyről:
Nem voltam dühös vagy bosszús, csak szeretném leleplezni az üzemeltető hozzá nem értését. A kamerák biztos csak nem vették észre, hogy kihajtottam, majd az autó újból visszatért. A feleségem szeret néha a McDonald's-ban reggelizni, amikor hazafelé tart az éjszakai műszakból, és azt hiszem, ezt rögzítették másnap."

Mulhall a háza köré felszerelt kameráinak köszönhetően rendelkezik egy olyan felvétellel, amivel bizonyítani tudja, hogy szeptember 30-án este hazatért a gyorsétteremből. Így a férfi fellebbezést nyújtott be a parkolási társasághoz, illetve hozzátette, hogy nincs szándékában kifizetni a parkolójegyet.