Ezt senki nem tudta úgy csinálni, mint az Aldi

ALdi bolt bevásárlás élelmiszer
Vágólapra másolva!
Újabb sikert könyvelhetnek el az Aldi Magyarország sajátmárkás termékei: az idei Mentes-M versenyen hét kategóriában is a legjobbnak bizonyultak a PPH Media Store Insider magazin által meghirdetett versenyen. Akárcsak a díj megalapítása óta eltelt valamennyi mustrán, a szakmai zsűri döntése alapján egyetlen pályázó sem kapott több első helyezést, mint ez a diszkontlánc.
Vágólapra másolva!

Ötödik alkalommal hirdette meg a PPH Media a „Mentes-M" versenyt:

a kiíráson olyan élelmiszerekkel lehetett pályázni, amelyek a 14 fő allergén közül legalább egytől mentesek.

Ezeket az allergéneket a 1169/2011 EU rendelet II. melléklete szabályozza. A hétfős szakmai zsűrinek 2022-ben rekordszámú, összesen 122 terméket kellett érzékszervi bírálatnak alávetnie, ezek alapján született meg a végeredmény. Az Aldi Magyarország összesen 7 terméke bizonyult kategóriájában a legjobbnak, így kiérdemelték a Mentes-M díjat.

Aldi bolt Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az elmúlt évekhez hasonlóan az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül továbbra is a vállalat kapta a legtöbb díjat – idén holtversenyben.

Fél évtized alatt eddig 18 első helyezést értek el az Aldi kiváló minőségű és kedvező árú mentes termékei, az idei hét elsőséggel pedig 25-re nőtt az áruházlánc díjainak száma a PPH Media versenyén

– ami szintén rekord.

Idén a cég tejtermékekkel, croissant-tal, kókuszkrémmel és zabrudival nyert.

Zsűrizésre csakis a laboratóriumban vizsgált és a kémiai összetevők alapján megfelelő minőségű termékek kerülhettek, a megfelelőségről a nevezőknek nyilatkozniuk kellett. A versenyre nevezett termékeket a szakértő zsűri érzékszervi bírálatnak vetette alá, és minden egyes kategóriában először ellenőrzött vaktesztet végeztek.

Az érzékszervi bírálat mellett az egyes termékek csomagolása, címkézése, tervezése is hozzájárult a végső sorrend megszületéséhez

- áll a vállalat közleményében.