Eladó Elvis Presley és Priscilla Presley nászutas luxusingatlana

Elvis Presley et Priscilla mariage WEDDING
Elvis Presley et Priscilla Mariage en mai 1967 Hotel Aladdin a Las Vegas. Collection Christophel © LECOEUVRE PHOTOTHEQUE
Vágólapra másolva!
Piacra dobták azt a "Holnap Háza" nevet viselő luxusingatlant, amelyet Elvis Presley és akkori felesége bérelt nászútjuk idején 1967-ben - írja a FoxNews. 
Vágólapra másolva!

A múlt század közepén épült, a kaliforniai Palm Springs Vista Las Palmas negyedében található 436 négyzetméteres ingatlant 1967-es nászútjuk során egy évig bérelte az énekes és felesége.

Elvis Presley és Priscilla Presley esküvője Forrás: Collection Christophel via AFP/© LECOEUVRE PHOTOTHEQUE/Lecoeuvre Phototheque

A ház 1962-ben a Look magazintól kapta futurisztikus becenevét űrhajószerű kialakítása miatt, a rajongók azonban Elvis nászutas rejtekhelyeként is emlegették.

A William Krisel által tervezett, 1960-ban épült ingatlan most 5,6 millió dollárért került a piacra.

Négy hálószoba, három fürdőszoba és egy külön spa-szoba is található benne, kuriózuma továbbá a lakás több helyiségébe is beépített rádió.

A nappali különlegessége a kőfal, a beltéri tűzhely, és a lebegő kandalló. Az étkező egy magasított emelvényen helyezkedik el, amely a nappalira néz. A padlótól a mennyezetig érő üvegfalak lenyűgöző kilátást nyújtanak a birtokot körülvevő hegyekre és pálmafákra.

A fürdőszobában egy kör alakú fürdőkád hivatott biztosítani a kényelmet. A hangulatos teraszon található kültéri medencét pezsgőfürdővel szerelték fel a tökéletes pihenés érdekében.

Az akkoriban édesanyjával és az amerikai légierő kapitányaként szolgáló mostohaapjával élő Priscilla 14 éves korában találkozott először Elvis Presley-vel Németországban, amikor az énekes katonai szolgálatát töltötte ott.