A '90-es évek egyik legnépszerűbb lányegyüttesének tagja, Melanie C regisztrált egy online társkereső alkalmazásra, miután véget ért több éven át tartó kapcsolata. 

A 48 éves Spice Girls-sztár és zenei producer párja, Joe Marshall idén augusztusban döntöttek úgy, hogy külön folytatják életüket. A hivatalos magyarázat szerint a ma is aktívan zenélő énekesnő karrierje mellett már nem jutott idejük kapcsolatuk ápolására. 

Melanie C koncert közbenForrás: Wikipedia

Az egykori Spice Girl a társkereső oldalra azért regisztrált, mert - ahogy fogalmazott  -szeretné jobban "megfűszerezni az életét", utalva ezzel az együttes egyik legsikeresebb dalára (Spice Up your Life).

Szingli vagyok, és egy kicsit körülnézek online is, habár elég gyér a választék. Nekem úgy tűnik, hogy rengeteg dögös csaj van, de az összes helyes pasi meleg".

A Sporty Spice becenévre hallgató énekesnő, aki egyéni karrierjében is rendkívül sikeres, a Hinge társkereső applikációt választotta. Ez az egyetlen olyan alkalmazás a piacon, amely a párkeresés során a felhasználók közötti hosszú távú kapcsolatokra helyezi a hangsúlyt.