Rengeteg pénzt keresett az egyik háza eladásán Reese Witherspoon

sztár, befektetés
Reese Witherspoon
Vágólapra másolva!
Az elmúlt években Reese Witherspoon a színészi karrierje mellett gyerekkönyvet írt, valamint ruhakollekciót és könyvklubot is menedzselt. Nemrég azonban kiderült, hogy igen tehetséges az ingatlanüzletekben is, ugyanis jelentős profittal értékesítette tovább az egyik házát.
Vágólapra másolva!

Reese Witherspoon nemrég felújított és eladott egy történelmi házat Nashville gazdag Belle Meade negyedében. A színésznő piacon kívül értékesítette a rezidenciát, a vevő pedig a hírek szerint a veterán zenei producer, Randy Wachtler volt.

Witherspoon kiváló üzletet csinált, mivel 7,4 millió dollárért adta el az ingatlant, ami majdnem a kétszerese annak az összegnek, amennyiért a férjével 2018 nyarán megvásárolták – írja a Dirt.com.

A 46 éves színésznő egyébként már rutinos szereplő az ingatlanpiacon, Kaliforniában és Tennessee-ben is vásárolt házakat, melyeket aztán felújítás után továbbértékesített. Bár jelenleg elsősorban a 18 millió dolláros nashville-i birtokán él, Witherspoon az elmúlt években vásárolt, majd eladott egy malibui farmot és egy villát Pacific Palisades-ben. A mostani üzletet megelőzően a Los Angelesben található hatalmas brentwoodi birtokát adta el 21,5 millió dollárért.

A most értékesített nashville-i ház 780 négyzetméteres, hat hálószobával és nyolc fürdőszobával rendelkezik. Az 1930-as években épült ingatlan egy félhektáros telken áll, amely előtt egy kör alakú feljáró húzódik.

A ház egyik különlegessége a téglából épült tornác, amely ideális a pihenéshez.