Tom Cruise hamarosan elkészíti az első olyan filmet, amit tényleg az űrben forgatnak, és úgy tűnik, a világ első űrpornójára sem kell már sokat várnunk. Egyelőre azonban finanszírozási nehézségek késleltetik a projektet.

Steven Wolfe - művésznevén Johnny Sins - az egyik legismertebb férfi amerikai pornósztár. A 43 éves színész már számtalan szerepben tűnt fel pornófilmekben, de egy valamit még nem tudott lehúzni a bakancslistájáról: asztronautaként, az űrben szeretkezzen egy csinos hölggyel - írja a Promotions.hu

A világ első, űrben játszódó pornófilmje már régóta kiemelt célként lebeg a világ legnagyobb, felnőtt tartalmakat kínáló portálja, a PornHub szeme előtt is: 2015-ben az Indiegogo nevű oldalon indítottak egy kampányt, hogy közösségi finanszírozásból valósítsák meg ezt a projektet. Johnny Sins partnerének Eva Loviát szemelték ki, akiket fél évnyi tréning és felkészítés után vittek volna fel az űrbe. A kampányra 60 nap alatt 236.086 dollár érkezett, ami messze nem érte el a kitűzött, 3,4 millió dolláros célt, ezért leállították a projektet.

IllusztrációForrás: instagram

Johnny Sins viszont azóta sem tett le az álmáról. A színész abban reménykedik, hogy Elon Musk meglátja a lehetőséget ebben a projektben, és támogatni fogja őt és a PornHubot.

„Szerintem Elon is beszállna. Ő az a típus. Igazából ez egy remek reklám is lenne a SpaceX-nek"

- idézi a LabBible Johnny Sinst.