A Grand Burstin az Egyesült Királyság egyik legjobb, legszórakoztatóbb szállodájának hirdeti magát, mégis 10 éve az ország legrosszabbja. Mi mi lehet az oka annak, hogy ennyire alacsony értékelést kap a vendégeitől a létesítmény az ismert utazási portálon, a Tripadvisoron?

Folkestone városa nem csak kulturában és művészetekben gazdag, hanem híres a tengerre nyíló kilátásáról is. Így nem meglepő, hogy sokan választják nyaralási célpontjuknak. Szállodakereséskor azonban érdemes elolvasni az online véleményeket is. Ugyanis a megfelelő felkészültséggel az ember elkerülheti a nem kívánt szituációkat, így akár a legrosszabb szállásokat is.

A képen a Grand Burstin:

A Grand Burstin szálloda annak ellenére, hogy jó helyen van, sok csalódást okozott már eddigi vendégeinek. A Tripadvisor nemzetközi utazási portálon több mint 5 ezer értékelésből mindössze 2,5 pontot kapott, ami teljesen ellentmond annak, ahogyan a létesítmény hirdeti magát, miszerint az Egyesült Királyság egyik legjobb szállodája. A Grand Burstin a weboldalon megközelítőleg 1.500 „szörnyű" értékelést kapott, amelyek szerint a szálloda elavult, dohos, valamint ráfér a felújítás. Továbbá egy vendég az "ijesztő" jelzőt használta a hotelre, ami szerinte még koszos is volt. Tehát nem meglepő, hogy a létesítmény a 10. éve nyeri el az ország legrosszabb szállodájának szóló elismerést, hiszen vendégeitől régóra kapja ugyanezeket a negatív kritikákat.