Sikeresek, intelligensek, előkelők és szupergazdagok - ezekkel a szavakkal lehetne a legjobban jellemezni a világ leggazdagabb agglegényeit, akik még nem kötelezték el magukat egyetlen nő mellett sem. Összeállításunkban a Dakingsman.com segítségével bemutatjuk közülük a legvagyonosabbakat.

Életútjuk persze meglehetősen eltérő, hiszen míg egyesek üzleti birodalmak örököseiként beleszülettek a gazdagságba, addig mások valódi "self-made" milliárdosok, vagyis a saját tehetségüknek, ügyességüknek, szorgalmuknak, és szerencséjüknek köszönhetik a vagyonukat.

Persze nem csak pályafutásukat tekintve vannak nagy különbségek közöttük, hanem életkorukban is, hiszen van közöttük, aki még harmincéves sincs, míg más már bőven az ötvenes éveit tapossa. Van köztük igazi nőfaló, más fotómodellként kamatoztatja a külső adottságait, megint más pedig a repülés szerelmese. Tehetséges emberek, izgalmas karrierek.

Galériánkban bemutatjuk a földkerekség leggazdagabb agglegényeit:

Gustav Magnar Witzøe a világ egyik leggazdagabb agglegénye - kattintson a képre a többi szupegazdag, jóképú, egyedüálló férfiért!Forrás: Getty Images/Jason Mendez