Kim Dzsong Un megmutatta a 12 éves lányát, ő lesz az utódja

Kim Dzsongun, észak-koreai, vezető, lánya, Kim Dzsue
This picture taken on November 18, 2022 and released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on November 19, 2022 shows North Korea's leader Kim Jong Un (R) walking with his daughter as he inspects a new intercontinental ballistic missile (ICBM) "Hwasong Gun 17", ahead of its launch at Pyongyang International Airport. - North Korean leader Kim Jong Un said he would respond to US threats with nuclear weapons, state media said on November 19, after Kim personally oversaw Pyongyang's latest launch of intercontinental ballistic missile. (Photo by KCNA VIA KNS / AFP) / South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS / THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE --- /
Vágólapra másolva!
Kim Dzsong Un először állt ki hivatalosan a nyilvánosság elé a lányával. A képeken apa és lánya rakétákat tekintett meg. A diktátor ezzel egyúttal üzenhetett a világnak, hogy ki lesz az utódja.
Vágólapra másolva!

Különleges fotókon mutatta be a lányát a világnak Kim Dzsong Un, Észak-Korea diktátora. Apa és lánya ugyanis a napokban kézen fogva tekintett meg tömegpusztító fegyvereket – írta a BBC az észak-koreai állami hírügynökség (KCNA) fotói alapján.

Eddig az sem volt teljesen biztos, hogy egyáltalán létezik a gyerek, azonban a hírek már régóta arról szóltak, hogy Kimnek lehet egy lánya, akit Kim Dzsuénak hívnak.

Az első találgatások még 2013-ban kezdődtek meg, amikor Dennis Rodman amerikai kosárlabdázó egy phenjani látogatása után azt mondta, a karjaiban tarthatta Kim kislányát.

Kim Dzsong Un hivatalosan is bemutatta a lányát a világnak Forrás: AFP/Str

Szeptemberben pedig a lány már feltűnt egy állami ünnepségen készült videókon, de akkor még nem erősítették meg hivatalosan, hogy a diktátor lányáról van szó.

A feltételezések szerint Kim Dzsue 12-13 éves lehet, és szinte biztos, hogy

az apja tudatosan egy katonai támaszpont megtekintésével összekötve mutatta be a világnak.

A szakértők szerint Kim Dzsong Un ezzel azt is világossá tehette most, hogy a legidősebb gyermeke követi majd őt a hatalomban.