Pillanatok alatt kelt el a Dallas egykori sztárjának régi háza

Austria - 20 years of Lugner City Shopping Mall - Larry Hagman People celebrities USA Larry Hagman ACTOR Lugner City JR Ewing TV series Dallas Vienna EVENT COMMEMORATION High Society
Vágólapra másolva!
Bár a Dallas című sorozat sztárja, Larry Hagman tíz évvel ezelőtt meghalt, nemrég eladóvá vált a korábbi háza. Az ingatlant szinte pillanatok alatt elvitték a piacról.
Vágólapra másolva!

Alig egy hónapot töltött a piacon Larry Hagman egykori, Santa Fe-i háza, melyet 3,995 millió dollárért (kb. 1,6 milliárd forint) hirdettek meg. Az ingatlanra gyorsan le is csapott az új vevő – írja a Realtor.

Hagman, aki a Dallas című sorozatban Jockey (az eredetiben: J.R.) Ewingot játszotta, tíz éve, 81 éves korában halt meg, de a házban a mai napig érezhető a sztár egykori jelenléte. A zöld púderszoba például pont úgy néz ki, ahogy a színész megtervezte.

Az ingatlant értékesítő ügynökség képviselője elmondta, ezt ők „hollywoodi fürdőszobának" hívják, ahol Jockey kalapja is megtalálható.

A ház egyébként 1952-ben épült, amikor Peggy Pond Church írónő egy vályogházat építetett egy nagy telken, Santa Fe történelmi negyedének közelében. Hagman és felesége, Maj Axelsson 1995-ben vásárolta meg az ingatlant.

A pár lényegében körbeépítette az eredeti házat, vagyis számos elemet hozzáépítettek. A felújítások során az ingatlan kapott egy nagytermet, egy fő hálószobát, valamint egy konyhát is.

A jelenlegi tulajdonosok Gordon Skalleberg művész és felesége, Andrea, akik évek óta megosztva éltek ebben az otthonban és Svédországban. A házaspár egy 113 négyzetméteres vendégházat is épített a birtokra, amely egyben Skalleberg műterme is. A művész munkái egyébként az egész házban megtalálhatók, beleértve a konyhában és a fürdőszobában elhelyezett, kézzel festett szekrényeket.

A közel félhektáros telken elterülő, 371 négyzetméter lakóterületű, három hálószobás főépülettel rendelkező birtok mindössze egy háztömbnyire van Santa Fe történelmi negyedétől. A hosszú, téglából épített feljáró azonban gondoskodik arról, hogy a lakók kizárhassák a külvilágot.