Lady Gaga kutyája hivatásos modell, Ariana Grande háziállata olyan népszerű, mint gazdája

Paris Hilton Sztárok, akik túltolták a luxust
Vágólapra másolva!
Egyes hírességek kedvencei ugyanannyira szeretnek a kamerák előtt pózolni, mint a gazdáik. Vannak olyan kutyák és macskák, amelyek irigylésre méltó, több milliós követőtáborral rendelkeznek közösségi oldalaikon. A cikkünkben összegyűjtött, celeb kiskedvencek közül azonban nem mindegyik "érte be" ennyivel, így saját modellkarrierbe kezdett.
Vágólapra másolva!

Egyes kedvencek nagyon jól jártak azzal, hogy A-listás hírességek fogadták be őket. Annak ellenére, hogy az életüket a luxus, a kényelem és a finom falatok határozzák meg, mégis vannak közöttük olyanok, amelyeknek a mindennapjait nem a henyélés jellemzi. Lady Gaga kutyája például hivatásos modell lett, aminek saját ruhakollekciója is van.

Cikkünkben azokat a háziállatokat mutatjuk be, amelyek majdnem olyan híresek, mint gazdájuk!

Audrey Hepburn kutyája – Mr. Famous

Hepburn állítólag annyira ragaszkodott kutyájához, Mr. Famoushöz, hogy 1957-ben a Funny Face (Mókás arc) című film forgatásán együtt jelent meg vele. A kedvenc állandóan a színésznő mellett volt, aminek hatására egy kisebb yorkshire terrier-őrület indult meg Hollywoodban. A Vogue cikke szerint Mr. Famous halálát a színésznő nagyon rosszul viselte, így Mel Ferrer, amerikai színész, megajándékozta őt egy másik ilyen fajtájú kutyával, aminek az Assam of Assam nevet adta a színésznő.

Karl Lagerfeld macskája – a divatvilág sztárja, Choupette

Karl Lagerfeld bolyhos, fehér macskája, Choupette, számtalan divatmagazinban szerepelt élete során. A divattervező egy interjúban elmondta, hogy nagyon szereti az állatot és sajnálja, hogy kapcsolatuk nem tud tovább fejlődni. Így fogalmazott: „Ember és állat között egyelőre nincs házasság."

Hozzátette:

Lapozzon a következő oldalra!