Egy Los Angeles-i erdőbe költözött a horrorzenész, Marilyn Manson

Horizontal
Marilyn Manson performs during the Astroworld Festival at NRG Stadium on November 9, 2019 in Houston, Texas (Photo by SUZANNE CORDEIRO / AFP)
Vágólapra másolva!
Noha Marilyn Manson karrierje az elmúlt időszakban mélypontra került, a zenész még így is megengedhette magának, hogy vásároljon egy impozáns ingatlant. Mutatjuk, hova költözött a különc, az utóbbi időben botrányai miatt - szexuális zaklatás, erőszak - a hírekbe került énekes.
Vágólapra másolva!

Marilyn Manson a feljegyzések szerint nemrég 1,8 millió dollárért adta el a Hollywood Hills-i házát. Nem sokkal később pedig 2,2 millióért (kb. 880 millió forint) vásárolt egy eldugott ingatlant a közeli Glandale-ben. Az új házra Manson ráfizetett, mivel azt korábban kevesebb mint 2 millió dollárért hirdették meg – írja a Dirt.com.

Az 1960-as években épített, a közelmúltban felújított házat Jeremy Ruzumna dalszerző adta el a zenésznek. Ruzumna maga is csak tavaly vásárolta meg az ingatlan, 1,6 millió dollárét.

Az azóta elvégzett kisebb változtatások között a legjelentősebb az volt, hogy a különálló, kétautós garázst egy professzionális hangstúdióvá alakította, hangszigetelt falakkal. Feltehetőleg ez volt az egyik szempont, amely felkeltette Marilyn Manson figyelmét.

Az 1335 négyzetméteres telken elterülő ingatlan a glandale-i hegyek lábánál, egy csendes, félreeső utcában található, egy dombtetőn. A ház így kellően el van zárva a Los Angeles-i nyüzsgéstől. A dobozszerű házban négy hálószoba és két fürdőszoba található. A kétszintes ingatlan 196 négyzetméter lakóterületű.

A ház kiemelkedő sajátosságai közé tartozik a nyitott koncepciójú étkezőrész, illetve egy fa erkély, valamint a teljesen felújított, egyedi konyha.

A hatalmas ablakok kellemes kilátást nyújtanak az ősi tölgyekre, amelyek az egész telket körülveszik, és így a házat és a stúdiót is egy zöld erdőbe burkolják.