Ennél menőbb nagypolgári-eklektikus enteriőr nincs ma az országban

eladó Vas megyei lakás
eladó Vas megyei lakás
Vágólapra másolva!
Az egyszerre nagypolgári és eklektikus enteriőr nem csak üres jelző a most következő, eszméletlen jó helyen lévő, eladó Vas megyei lakás kapcsán. Mutatjuk a csodálatos 75 milliós, szombathelyi ingatlant.
Vágólapra másolva!

"Nagypolgári, eklektikus enteriőr, főtérre néző panorámával, exkluzív, stílusos, 125 nm-es, nagypolgári lakás újragondolva. Egy ilyen tágas terekkel rendelkező ingatlanban élni még mindig kiváltságnak, presztízsnek számít. Egy igazi kuriózum, ritka gyöngyszem a lakáspiacon. A második emeleten található lakás nappalija panorámás kilátással a Fő térre néz.

Eladó Vas megyei lakás Forrás: Duna House

Helyiségei: 40 nm-es nappali, közel 30 nm-es konyha-étkező, 2 hálószoba, (egyik leválasztott gardróbbal), zuhanyzós fürdő + wc, külön wc, kamra, előszoba.

Igazi kuriózum ez az eladó ingatlan Forrás: Duna House

Egyedi belsőépítészeti és lakberendezői megoldások, a finom ízléssel használt minőségi anyagok harmóniája teszi különlegessé, a rendelkezésre álló teret optimálisan kihasználva minden megtalálható, ami a mai stílusos, elegáns ingatlanokra jellemző. Műszaki és esztétikai állapota kifogástalan. A patinás lakás kialakítása 2018-ban, kiváló ízléssel, belsőépítészeti tervek alapján a nagypolgári életérzés megtartása mellett a 21. századi igények figyelembevételével igényes, minőségi kivitelezésben valósult meg [...]

Ritka gyöngyszem a lakáspiacon Forrás: Duna House

Harmónia, fény, igényes kidolgozás, praktikus elrendezés, nyugalom, kényelem, minőség, és elegancia jellemzi az ingatlant! Igény szerint bútorozottan is eladó, ez külön megállapodás kérdése. Tehermentes, jogilag rendezett és gyorsan költözhető. A polgári, kis létszámú, jó lakóközösségű társasház szép állapotú, tiszta lépcsőházzal és nagyon szép kapualjjal rendelkezik. [...]"

A második emeleten található lakás nappalija a Fő térre néz Forrás: Duna House

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!