Kétszer is nyert a lottón egy amerikai nő, mégis lakókocsiban, teljes szegénységben él

Szerencsejáték, kaparós sorsjegy, lottó, illusztráció
Budapest, 2019. március 23. Az Ötöslottó kézi számgolyói a SzerencseSzombat közvetítése előtt, az Ötöslottó és a Joker élőközvetítése előtt a budapesti Fortuna stúdióban 2019. március 23-án. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Sokak számára egy lottófőnyeremény is elég lenne ahhoz, hogy rendbe tegyék az életüket, de van, akinek kettő sem elég.
Vágólapra másolva!

A Promotions.hu számolt be az amerikai Evelyn Adams történetéről, ami sokak számára tanulságos lehet, ugyanis még 1985-ben akkora szerencséje volt, hogy 3,9 millió dollárt (mai árfolyamon: nagyjából 1,5 milliárd forintot) nyert a lottón, majd hihetetlen módon mindössze 4 hónappal később ismét 1,4 millió dollárral (körülbelül 550 millió forinttal) gazdagodott.

Ám jelenleg mégis pénz nélkül, szerény körülmények között, egy lakókocsiban él, és egy kisboltban dolgozik, pedig ez a két összeg annak idején még többet ért, mint most.

Evelyn Adams természetesen mai fejjel szinte mindent máshogy csinált volna. Annak idején részletekben kapta meg a nyereményét, és az elején még jó döntéseket hozott, hiszen az első pénzből kifizette a tartozásait, illetve a lánya egyetemi alapjába tett félre – de hamar kisiklottak a dolgok, mikor a nő megszokta a gazdagságot, és egyáltalán nem gondolkodott józan ésszel.

Illusztráció Forrás: MTI/Mónus Márton

Szerencsejáték-függő lett, megjelentek körülötte az új barátok, akiket csak a pénze érdekelt, és senkinek sem tudott nemet mondani.

A kölcsön adott összegeket sosem látta viszont, így Evelyn Adams mindössze pár év alatt mindenét elveszítette, és újra kellett kezdenie az egész életét annak a tudatában, hogy a sorstól két lehetőséget is kapott arra, hogy jó életet teremtsen magának.

A nő az utóbbi években megbékélt a döntéseivel, nem szeretne a múlton rágódni, helyette inkább a jövőbe tekint, hiszen az az egyetlen módja annak, hogy az ember ne legyen keserű egy ilyen meghökkentő eset után.