Eladó az egykori Gucci-vezér New York-i luxuslakása

Gramercy Park, New York
Vágólapra másolva!
Ha valaki megengedheti magának, hogy New York-ban penthouse lakást vásároljon, akkor sem mindig vágyik hatalmas terekre, és óriási, padlótól mennyezetig érő ablakokra. Sokan megelégednek egy kisebb ékszerdobozzal, mint amilyenben a Gucci divatház egykori vezetője is lakik, és amely most piacra került.
Vágólapra másolva!

Nemrég 5,75 millió dollárért (kb. 2,3 milliárd forint) hirdették meg azt a barátságos, és a New York-i luxushoz mérten visszafogott penthouse lakást, amely a Gucci divatház egykori vezérigazgatójának tulajdonában van. Mark Lee mára sikeres színházi és filmes producer, aki több díjat is bezsebelt – írja a Dirt.com.

A nyilvántartások szerint Lee 2018 végén, 4 millió dollárért jutott hozzá a Gramercy Park közelében található lakáshoz. Akkor piacon kívül vásárolta meg a Ralph Lauren divatházban vezető pozíciót betöltő David Adlertől. Bár a lakás alapvetően Adler elképzeléseit tükrözi, Lee is igazított rajta néhány ponton.

A kétszintes lakás ékköve a tetőteraszon található kertrész, ahol egy kerti mozi is helyet kapott. Az ingatlan maga két lakótérből áll, melyek együtt 121 négyzetméter területűek. A lakás összesen két hálószobával és egy fürdőszobával rendelkezik. A nappaliban kialakítottak egy fehérre meszelt téglakandallót, a tévé pedig egy beépített szekrényben rejtőzik.

A konyha egy nagy szigeten keresztül nyílik az étkezőbe, amely viszont könyvtárként is funkcionál, köszönhetően a padlótól mennyezetig érő könyvespolcoknak.

A konyhából nyílik a buja lombokba burkolt étkezőterasz, melyen keresztül elérhető a hangulatos egyszobás faház. Ebben egy vendégszoba és egy irodahelyiség található.

A felső szint terasza napközben természetes fényben úszik, éjszaka pedig a W Hotel neonfeliratának vörös fényei világítják meg. A tetőterasz egy kisebb oázis, ahol kifejlett fák, hortenzák, rozmaring és levendula öleli körül a teret.