Elképesztő hír érkezett a pereskedő Kim Kardashian-ról és Kanye West-ről

Kim Kardashian, Kanye West
NEW YORK, NY - AUGUST 28: Kanye West (L) and Kim Kardashian attend the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by C Flanigan/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian és Kanye West végre egyezségre jutott a válásuk anyagi részleteit illetően, ezzel pedig okafogyottá vált a jövő hónapra már kitűzött tárgyalás megtartása - derült ki a kedden benyújtott bírósági dokumentumokból.
Vágólapra másolva!

Az egykori házaspár ügyvédeiken keresztül kérte a bíróság jóváhagyását az általuk elfogadott feltételekre, köztük arra, hogy a most éppen Ye néven futó Kanye West havi 200 ezer dolláros gyerektartást fizetne az üzletasszonynak.

Kim Kardashian és Kanye West Forrás: Getty Images/FilmMagic/C Flanigan

A Los Angeles-i bíróságra benyújtott iratok szerint

közös felügyeleti jogot kértek a négy közös gyerekükre, de egyikük sem fizetne a másiknak házastársi támogatást.

A válást már márciusban kimondták, de az anyagiakban és a gyerekekkel kapcsolatban eddig még nem sikerült közös nevezőre jutnia a feleknek.

A megegyezés értelmében a volt házaspár ugyanolyan arányban veszi majd ki részét a gyerekek iskoláztatási költségeiben, ahogy a rájuk vigyázó testőrök fizetésében is. Adósságaikat külön-külön fizetik, és mivel volt házassági szerződésük, így korábbi életük során felhalmozódott vagyonuk sosem számított közösnek.

A házaspár gyermekeikkel, a negyedik itt még nem született meg Forrás: Instagram/Kim Kardashian

A pár 2012-ben kezdett randevúzni, és 2013-ban született meg első gyermekük. West még abban az évben megkérte a nő kezét, méghozzá valódi úriember módjára, a San Francisco Giants baseballpályáján. 2014. május 24-én házasodtak össze egy reneszánsz korabeli firenzei erődben tartott szertartás keretében.

A válást Kardashian kezdeményezte,

és eleinte úgy tűnt, hogy sikerülhet barátként búcsút inteniük egymásnak. Később azonban a rapper a közösségi médián keresztül ostorozni kezdte feleségét és annak új barátját. Panaszai között szerepelt, hogy nem engedték, hogy fontos szülői döntéseket hozzon, és kizárták a gyerekeik születésnapi partijairól, és egyéb fontos eseményekről.

Ye egyébként a válóper során több fura kéréssel is előállt, például, hogy Kardashian összes jövőbeli férjjelöltjét kikérdezhesse házasságuk előtt. Ezt a bíróságon elutasították.

A megegyezésre nem sokkal azután került sor, hogy több cég megszakította a kapcsolatot Ye-vel a sértő és antiszemita megjegyzései miatt, amelyek tovább rontották az amúgy is megkopott hírnevét.

Forrás: The Guardian