A Világgazdaság számolt be róla, hogy Amber Heard újabb tárgyalást követel Johnny Depp-pel szemben. Az exfeleség ügyvédei egy 68 oldalas beadványban azzal érveltek, hogy a bíróság korábban fontos bizonyítékokat zárt ki.

Amber Heard fellebbezést nyújtott be Virginiában a több mint tízmillió dollárnyi (3,87 milliárd forint) kártérítés ellen, amit a színésznőnek a volt férje, Johnny Depp részére kellene kifizetnie.

Amber Heard 2018-ban a The Washington Postban megjelent írásában „családon belüli erőszakot túlélt közszereplőként" hivatkozott saját magára. A cikkben nem nevezte meg Deppet bántalmazójaként. A színész azonban, arra hivatkozva, hogy az írásból felismerhető volt, 2019-ben becsületsértési pert indított Heard ellen, amelyet meg is nyert.

A képen az egykoron boldog házasságban élő, Amber Heard és Johnny Depp láthatóForrás: Getty Images/2016 Barry King/Barry King

A színésznő ügyvédjei egy 68 oldalas, november végi keltezésű dokumentumban azomban azt írják, hogy a bíróság helytelenül akadályozta meg az esküdtszéket abban, hogy megvizsgáljon több olyan esetet, amikor Heard bejelentette Depp bántalmazását egy egészségügyi szakembernek.

További részletek ide kattintva olvashatók.