Közel 50 év után került piacra ez a floridai álomingatlan

Boca Raton
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államok egyik leghíresebb jachtos közösségében piacra került egy kastély, amelyet 45 éve nem árultak. Mutatjuk a képeket a döbbenetesen látványos ingatlanról.
Vágólapra másolva!

Mintegy 45 év után eladó vált a néhai William DuPont Carpenter és a filantróp Patti Carpenter floridai háza, amely az Egyesült Államok egyik leghíresebb jachtos közösségében, Boca Ratonban található.

A birtok magában foglalja a 925 négyzetméteres, hatalmas főépületet, egy vendégházat, valamint egy óriási medencét, amelyet egy bárral ellátott szabadidős pavilon szegélyez. Az ingatlant most 41,5 millió dollárért (kb. 16,6 milliárd forint) kínálják – írja a Dirt.com.

A főépületet 1964-ben egy Palm Beach-i építész, Byron Simonson tervezte. Az ingatlan eredetileg egy egyszintes, visszafogott rezidencia volt, melyet könnyed szórakozás céljából alkottak meg. A házat Carpenterék 1977-ben vásárolták meg, és később hozzáépítették a vendégházat, illetve a közlekedőt, amely összeköti a két épületet.

A 3359 négyzetméteres birtokon elhelyezkedő épületegyüttesben összesen 6 hálószoba, 7 teljes, valamint 2 félfürdőszoba található.

Miközben az ingatlan egyik különlegessége a márvány padlóburkolattal és egy 70 gyertyás csillárral díszített étkező, a főépület kialakítása során jól látszik, hogy alapvetően szabadidős céllal hozták létre.

Az épületben és a medence mellett is több bárrészt alakítottak ki, vagyis bárki is költözik be az ingatlanba, garantált a luxusszintű kikapcsolódás.