Megdöbbentő dolgot állítanak a sokat meztelenkedő Britney Spears Instagram fiókjával kapcsolatban

Britney Spears, Sam Asghari
Britney Spears és férje Sam Asghari
Vágólapra másolva!
Britney Spears férje, Sam Asghari reagált azokra a pletykákra, miszerint ő irányítaná felesége Instagram fiókját. Közben a popénekesnő ismét felfüggesztette hivatalos közösségi oldalát - írja a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

Rajongók tömegével árasztották el aggódó kérdéseikkel az énekesnő férjét, miután már a sokadik szexuális felhangú, trágár, meztelen és érthetetlen poszt is megjelent a híresség Instagram oldalán. Egyre többen vélnek ezek mögött komoly mentális problémákat, sőt, egyesek kábítószer fogyasztásával vádolták meg Spears-t.

Britney Spears és férje Sam Asghari Forrás: Instagram

Többen pedig annak a gyanújuknak is hangot adtak, hogy valójában a modellként és személyi edzőként dolgozó férj, Sam Asghari irányíthatja a szálakat a Spears közösségi oldala mögött.

Sokan emiatt elkezdték megkérdőjelezni a posztok hitelességét is.

A találgatások és gyanúsítgatások azt követően nyertek teret, miután a híresség ismét bezárta Instagram-fiókját.

Asghari azonban a napokban tiszta vizet öntött a pohárba, és egy kérdés-felelet tematikájú Insta "találkozón" visszautasította a kíváncsi rajongók állításait. Amikor egy rajongó rákérdezett arra, hogy vajon ő irányítja-e felesége Instagram fiókját, így válaszolt: "Soha nem irányítanék olyasvalakit, aki már amúgy is ellenőrzés alatt áll több mint 13 éve!"