Nagy bejelentést tett az MVM Next, ez sokakat érint

elektromosság, elektromos, mérőóra, villanyóra, villany, áram, illusztráció, 2021.11.22.
Vágólapra másolva!
Az MVM Next meghatározta a végső menedékes időszak utáni fix áras energia jövő évi tarifáit az érintett néhány tízezer, nem magánszemély ügyfél számára, a tervezhetőség érdekében a január elsejétől érvényes árakat már pénteken közzétették - hívta fel a figyelmet az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. az MTI-nek küldött pénteki közleményében.
Vágólapra másolva!

Felidézték, hogy azoknak a nem lakossági ügyfeleknek, akik augusztus óta nem jogosultak egyetemes szolgáltatásra, és az év végéig végső menedékesként vételeznek energiát az MVM-től, 2022. november 30-ig kellett nyilatkozniuk arról, hogy a továbbiakban hogyan szeretnének energiaellátásukról gondoskodni.

A határidőig nem nyilatkozóknak a folyamatos ellátásuk érdekében továbbra is az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. biztosítja az energiát. A szolgáltatási jogviszony határozott időre szól, a földgáz esetén a 2023. január 1. és 2023. október 1., míg villamos energia esetén a 2023. január 1. és 2023. december 31. közötti időszakra.

Az ügyfelek a következő kilenc-tizenkét hónapban fix áron vásárolhatnak földgázt és villamos energiát

- írják a közleményben.

Illusztráció Forrás: shutterstock.com

Ugyanez a határozott idejű, fix áras tarifa érvényes azokra az ügyfelekre is, akik augusztustól nem jogosultak az egyetemes szolgáltatás igénybevételére, és november végéig nem nyilatkoztak arról, hogy 2023. január 1-jét követően versenypiaci körülmények között saját maguk gondoskodnak energiaellátásukról - tájékoztatott az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

A tájékoztatás szerint a megállapított árak elérhetők a https://mvmenergiakereskedo.hu/valtofix-arak honlapon, a társaság az érintett ügyfeleit levélben is értesíti majd.