Egy eldugott kunyhóba költözött a Csillagok háborúja filmek sztárja

Star Wars III  
Hayden Christensen Anakin Skywalker Ezt senki nem tudja a Star Wars „legutáltabb színészéről”
Vágólapra másolva!
A Csillagok háborúja filmekből ismert Hayden Christensen nemrég közel 3 millió dollárt adott egy luxuskunyhóért Los Angeles külvárosában. Az eldugott ingatlan azonban minden luxusigényt kielégít.
Vágólapra másolva!

A Csillagok háborúja filmek sztárja valószínűleg első látásra beleszerethetett a Los Angeles külvárosában található eldugott házba. Hayden Christensen ugyanis 2,7 millió dollárt (közel 1,1 milliárd forint) kínált az ingatlanért, melyet korábban 2,2 millióért hirdettek meg – írja a Dirt.com.

Az eredetileg 1980-as évek elején épült, hegytetőn álló ház nemrég átfogó felújításon esett át. A jelenlegi állapot szerint az egyszintes épület három hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik. A 180 négyzetméteres lakótérrel bíró ház különlegességei közé tartozik az eredeti, teljesen szabadon hagyott fagerendás mennyezet, a betonpadlók, valamint a fehér tölgyfából készült falak.

A nagy, duglászfenyőből készült ablakok pedig festői kilátást nyújtanak a környező Angeles Nemzeti Erdőre és a San Gabriel-hegységre.

A fő hálószobát a ház hátsó részében, szinte elrejtve alakították ki, külön fürdőszobával. A 728 négyzetméteres birtokot őshonos növényekkel parkosították, illetve építettek egy különálló, kisebb faházat is a területre. Ez ideális lehet irodának vagy stúdiónak.

Az eldugott birtok további előnye, hogy a háztól szinte pár lépésre is rengeteg túraútvonal található.