Eladó London legkisebb lakása: egy csatornán úszó acéldoboz

Regent's,Canal,,Little,Venice,In,London,,Uk
A festői kis Velence Londonban
Vágólapra másolva!
Eladóvá vált London legkisebb lakása, ami valójában egy csatornán úszó acéldoboz. Az egészen különleges ingatlan mindössze 6500 fontba (kb. 3,1 millió forint) kerül, mégpedig egy olyan környéken, ahol az 1 hálószobás lakásokért nagyjából 1 millió fontot kérnek.
Vágólapra másolva!

Igen sajátos élményben lehet része annak, aki beköltözik London legkisebb ingatlanába. A 3,6-szer 1,8 méter méretű lakás ugyanis egy úgynevezett „butty", vagyis egy vontatott csónak. Lényegében egy csatornán úszó acéldoboz – írja a The Sun.

A „lakás" fel van szerelve mindennel, amely a hétköznapokban szükséges. Van benne egy egyszemélyes ágy, könyvespolc, tároló hely, zuhany és fürdőkád is. Főzni egy kétgyűrűs főzőlapon lehet. A fatüzelés lehetősége mellett napenergia is segíti az ingatlan energiaellátását.

A csónakszerű lakás fenntartási költsége is alacsony, és a sajátossága, hogy a nyugat-londoni Paddingtonban van kikötve, ahol az egy hálószobás lakásokat nagyjából 1 millió fontért kínálják.

A jelenlegi tulajdonos, Chris Hewish vendégszobaként használta, és most azért árulja, mert elmondása szerint nincs elég hely a kikötőben, ahová költözött.

Cikkünk kiemelt képén a Regent's,Canal, a londoni "kis Velence."