Szexi modellek, milliókat érő fehérneműk: ezek voltak a Victoria’s Secret legdrágább bemutatói

a kilenc leggazdagabb Victoria's Secret modell
SHANGHAI, CHINA - NOVEMBER 20: Models walks the runway during the 2017 Victoria's Secret Fashion Show In Shanghai at Mercedes-Benz Arena on November 20, 2017 in Shanghai, China. (Photo by Timur Emek/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
A Victoria's Secret fehérneműmárka több mint két évtizeden át híres volt a minden év végén tartott nagyszabású divatbemutatójáról, melyeken mindig a világ legvonzóbb topmodelljei léptek a kifutóra. Az 1995 és 2018 között megrendezett eseményekre hatalmas összegeket fordított a vállalat, a közvetítéseket pedig időnként közel 200 országban nézték. Bemutatjuk a Victoria's Secret legdrágább éves divatbemutatóit.
Vágólapra másolva!

A Victoria's Secret Fashion Show a fehérneműmárka éves divatbemutatója volt, melyet általában novemberben rendeztek meg. Az esemény költségvetése gyakran átlépte a 10 millió dollárt is, miközben volt, hogy 180 országban közvetítették a műsort.

Az utolsó nagyszabású bemutatót 2018 decemberében rendezték meg.

Ekkorra már egyre kérdésesebbé a vált a költséges rendezvény sorsa, tekintettel arra, hogy folyamatosan zuhant a nézőszám. Míg 2014-ben még 9,4 millió néző követte a showt, addigra 2018-ban már csak 3,2 millió.

A Victoria's Secret Fashion Show hosszú évekig meghatározó rendezvény volt a divatiparban Forrás: AFP/Timothy A. Clary

2019 májusában a vállalat mögött álló L Brands vezérigazgatója, Les Wexner, felvetette, hogy talán véget ért az éves divatbemutatók története. Novemberben pedig

az L Brands pénzügyi igazgatója hivatalosan is megerősítette, hogy 2019-ben nem tartják meg a rendezvényt.

Ezzel együtt a Victoria's Secret Fashion Show különleges szereppel bír a divatipar legújabb kori történetében. A The Richest összesítése alapján bemutatjuk, melyek voltak a legdrágábbak ezek között a látványos, ellenállhatatlan nőket felvonultató éves rendezvények között.

Lapozzon a legköltségesebb bemutatókért!