Vallott az OnlyFans kerek fenekű modellje a focivébéről

Vágólapra másolva!
Kerolay Chaves, aki állítólag az OnlyFans egyetlen szűz modellje azt állítja, hogy a foci-vb ideje alatt a bevételei 60 százalékkal visszaestek - írja a Promotions a Daily Star alapján.
Vágólapra másolva!

A közösségi felület fiatal csillaga nagy nehézségeket élt át a focivébé kapcsán. Azt mondta, hogy a katari világbajnokság "pusztító hataással volt" bevételire.

A főként kerek fenekéről ismert Kerolay Chaves OnlyFans-sztár bevételei ugyanis 60 százalékkal csökkentek a focivébé kapcsán.

A 21 éves modell szerint ugyanis - aki állítólag az oldal egyetlen, szűz tartalomelőállítója - a szexnél jobban szerették a focit, és az emberek inkább fogadtak a meccsekre, mintsem az ő tartalmait néznie.

Mutatunk egy TikTok, videót a sztárról (jobb oldalon), ami ugyan nem a fenekére koncentrál, de segít képet alkotni munkásságáról:

@kerolay_chaves1 Tinha que ter mais tempo nesse video não concordam? @rafaelasumpani | #Cosplay#fakebodyy⚠️♬ original sound - chloe

A brazilítai származású fiatal nő szerint ő akkor érezhetné magát győztesnek, ha újra magára tudná vonni a férfiak figyelmét. Állítása szerint a vébé alatt ugyanis még brazil követői is inkább a nemzeti válogatott szereplésére figyeltek - Brazília ugyanakkor idén sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a vébén.