Amikor valahol megszállunk, kötelezzük magunkat bizonyos szabályok betartására, azonban ez nem mindenkit tart vissza az elfogadhatatlan viselkedéstől. A bien.hu összeszedte a szállásadók legbizarrabb történeteit az egykori vendégeikről.

A most következő listán szereplő tettek szerencsére csak kevés nyaralónak jutnak az eszébe, azonban így is elgondolkodtató, hogy vannak, akiknek igen.

"Hulla" a szobában:

Egy vicces kedvű fiatalemberekből álló társaság egyik tagja mókásnak találta, hogy az ágyneműjét ember alakúra formázza, és az éjjeliszekrényen levő telefon zsinórját az ily módon kialakíított "test" nyakára tekertje. Egy idősebb hölgy volt a szobalány, aki halálra rémült és sikítozva szaladt ki a szobából, mert azt hitte, hogy egy hulla. 

Vízforraló rémtörténet:

A reggelinél szedte le az asztalokat egy pincér, amikor hallotta, hogy az egyik hölgyvendég meséli a barátnőjének a következőt: „Ma reggel váratlanul megjött, és már nincs tiszta bugyim, de kreatív voltam és kimostam a vízforralóban! Tettem bele egy kis folyékony szappant és kész is volt, haha!" Természetesen miután a vendég kijelentkezett, a személyzet azonnal kidobta a vízforralót.

Cipőrengeteg:

Egy 5 csillagos berlini hotelben egyszer egy középkorú úr a szobában hagyott közel 200 pár cipőt. Mindenhol lábbelik hevertek, női magassarkútól kezdve férfi makkos cipőig mindenféle. Végül a cipőket levitték a személyzeti részlegre és mindenki válogatott belőle, a maradékot pedig elvitték egy jótékonysági szervezetnek.

IllusztrációForrás: Hemis via AFP/MAISANT Ludovic / hemis.fr/Maisant Ludovic

Extra védelem:

Egy másik szállásadó azt mesélte, hogy egy vendége  a mennyezeten lévő tűzvédelmi öntözőfejekre húzott óvszert. De olyan is volt már a praxisukban, hogy valaki a szoba kilincsére – kívülre – húzott fel egy használt óvszert.

A cikk még nem ért véget, lapozzon!