Balesetveszélyes termékének szerelésére kéri a vásárlóit a népszerű áruházlánc

Az Örs vezér téri Ikea áruház 2020. május 1-jén Ikea bútor áruház üzlet Budapest
Vágólapra másolva!
Az IKEA arra kér minden olyan vásárlót, aki az érintett Lettan tükröt megvásárolta, hogy szüntesse be a használatát és rendeljen ingyenes csere fali szerelvényeket - írja a cég közleménye.
Vágólapra másolva!

A vásárlók biztonsága kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért javító intézkedés megtételére kéri vásárlóit a 2105-ös (ÉÉHéHé) és azelőtti dátumbélyegzővel ellátott Lettan tükrök esetében, a fali szerelvények törése miatt.

Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat - fogalmaz a közlemény.

A Lettan tükrökhöz mellékelt fali szerelvények eltörhetnek Forrás: IKEA

Mindezek ellenére a vállalat tudomására jutott, hogy néhány esetben a Lettan tükrökhöz mellékelt fali szerelvények eltörtek, ami ahhoz vezetett, hogy a tükrök váratlanul leestek a falról.

Ezért az IKEA arra kéri minden olyan vásárlóját, aki a felhívásban érintett Lettan tükröt megvásárolta, hogy szüntesse be a használatát és rendeljen ingyenes csere fali szerelvényeket.

Az érintett termékek listája:

  • Lettan tükör 100x96 cm
  • Lettan tükör 120x96 cm
  • Lettan tükör 60x96 cm
  • Lettan tükör 80x96 cm

A vállalat arra kéri vásárlóit, hogy látogassanak el ide: Megrendelés | Pótalkatrészek (ikea.com) vagy lépjenek kapcsolatba az IKEA-val itt: Kapcsolat - IKEA, hogy megrendelhessék a szükséges számú csere fali szerelvényt az alábbi cikkszámmal: 139298/1.