Nagy bejelentést tett a Gránit Bank a vállalkozásoknak

gránit bank
Illusztráció
Vágólapra másolva!
A Széchenyi Kártya Program MAX+ támogatott konstrukciók 2023. január 12-től a GRÁNIT Banknál is elérhetővé váltak. A pénzintézetnél már igényelhető a 3 éves futamidejű Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+ és a Széchenyi Likviditási Hitel MAX+ konstrukció legfeljebb 250 millió forintos, a Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+ pedig 300 millió forintos hitelösszeggel. 
Vágólapra másolva!

Az ugyancsak most induló, 10 évre igényelhető Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ és az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ konstrukciók

500 millió forintos hitelösszegig igényelhetők a kis- és középvállalkozások számára.

A GRÁNIT Bank az államilag támogatott hitel- és garanciaprogramok lehető legszélesebb választékát nyújtja vállalati ügyfeleinek, emelte ki Tölgyesi Zoltán a GRÁNIT Bank Vezérigazgató-helyettese, a Vállalati Divízió vezetője, hozzá téve, hogy a teljes vállalati hitelfolyósítás kétharmada tartozott ebbe a körbe az elmúlt évben.

Illusztráció Forrás: Gránit Bank

A vállalati finanszírozás – beleértve a kis- és középvállalatok, valamint a nagyobb vállalkozások hitelezését – dinamikusan bővült 2022-ben, 28,1 százalékkal nőtt, szemben a piac 16,1 százalékos átlagos növekedésével. A hitelportfólió – az erős hitelbővülés mellett – továbbra is rendkívül jó minőségű. A nem teljesítő hitelek aránya csupán 0,02 százalék szemben a 3,56 százalékos piaci átlaggal - áll a pénzintézet közleményében.