Szellő-deluxe: látott már eladó sertéstelepet ilyen szuper házzal hirdetve?

szellő
szellő
Vágólapra másolva!
A Szellő településen kínált ingatlan egészen meglepő fordulatokkal kecsegtet. Egyrészt a hirdetés szövegének indítása egy sertéstelepet ígér, másrészt a fotók egy csodás házat mutatnak. A legszebb, hogy mindkét feltétel igaz, a 158 milliós ajánlat pedig egészen érdekes.
Vágólapra másolva!

"Családi ház és vállalkozás egyben! Eladó Szellőn egy 2022 átépített családi ház nagy telekkel és körülbelül 400-500 méterre lévő farm (állattartó telep).

"Szellő-deluxe": családi ház és vállalkozás egyben Forrás: Ingatlanbazar

Szellőn egy jól működő sertéstelep várja új gazdáját. A sertéstelep 4,5 éve működik, mindenféle engedéllyel rendelkezik, ami a működéshez szükséges. A telep kapacitása 710 darab, és természetesen az engedélyük is ennyire szól.

A telepet mélyalmos tartási technológiával működtetik, automata behordó rendszerrel, automata szellőztető rendszerrel, és kamera riasztórendszerrel van ellátva. Fehér-fekete öltöző, mosókonyha, iroda is van a telepen.

Szellő-deluxe: Szellőn egy jól működő sertéstelep várja új gazdáját Forrás: Ingatlanbazar

A telep 3 hrsz.-ból tevődik össze, melyben az egyik egy külön bekerített szalmatároló „szalmatelep" ként működik, a másik hrsz.-on van a működő hizlalda, szociális épületek, illetve a 3-ik hrsz.-on van egy lebontandó kb. 500 négyzetméter hizlalda, mely beton alapokkal rendelkezik és újra falazható rá, és térképileg is fel van rajzolva. Háromfázisú áram van, hálózati víz, aszfaltos út van a telepig.

A telepnek a működő része és a szalmatelep kerítéssel bekerített. A telepen bármilyen állatot lehet tartani. A telep a fekvése és a gyönyörű természeti adottságából kifolyólag akár lovardának is kitűnő lehetőség.

A telep a fekvése és a gyönyörű természeti adottságából kifolyólag akár lovardának is kitűnő lehetőség Forrás: Ingatlanbazar

A 2022-ben átépített családi ház és telek részletei

Leírás: 4 szoba, 2 fürdőszoba, egy nagy amerikai-konyha -étkező és teraszból áll. Mely 124 nm lakóterület + 20 terasz + 38 nm dupla garázs +30 nm filagóriából áll.

Eladó Szellőn egy 2022 átépített családi ház nagy telekkel és kb 400-500 méterre lévő farm Forrás: Ingatlanbazar

Telek: 7477 nm, mely körbekerített, riasztó + kamera rendszer 2 darab ásott kút 3 rétegű nyílászárók 300 nm térkő.
Falazat: 38 Porotherm N+F + 12cm szigetelés, 3x32A bevezetve, fagerendás födém, 20 cm szigetelés + végig deszkázott [...]."

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!