Ilyen fürdőruhában ne csodálkozzon, ha azt hiszik, párcserés szexpartikra jár

Spring breakers fille maillot de bain americain orgie fete alcool ivre Horizontal TEENAGER BIKINI
Spring breakers 2013 Real Harmony Korine Vanessa Hudgens Selena Gomez Ashley Benson Rachel Korine. Collection Christophel © Muse Productions / Division Films (Photo by Muse Productions / Division Film / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy brit házaspár videóját négy nap alatt több mint 4,3 millióan nézték meg, számolt be róla a Mirror. Néhány nézőt pedig alaposan meglepett az az információ, amire a nyaraló pár is csak a véletlen folytán jött rá.
Vágólapra másolva!

Kellemetlen meglepetés ért egy vakációzó brit házaspárt, ugyanis kiderült, hogy a strandon viselt összeillő, ananászos fürdőruhájuk különös jeleket hordoz. A párnak azután kezdett gyanús lenni a helyzet, miután az emberek egy része túlságosan kezdeményező és közvetlen volt velük.

Illusztráció Forrás: Instagram/Alex McGregor

A pár később azt is megtudta miért:

az ananászról ugyanis azt tartják, hogy a swingerek emblémája, és az is kiderült, hogy a swingerek a nyilvánosság előtt úgy azonosítják egymást, hogy ruhákat és egyéb, a mintát ábrázoló tárgyakat viselnek.

A bennfentesek számára tehát az ananász annak a szimbóluma, hogy annak viselői szeretnének egy kis időre "partnert cserélni." Az Independent magazin annak is utánajárt, hogyha egy ananászt a házon kívül helyeznek el, az azt jelezheti, hogy bent épp swingerparti zajlik:

Állítólag azért választották a gyümölcsöt a swingerek „hívójeléül", mert egyes kultúrákban régen az ananász a gazdagságot és a vendégszeretetet szimbolizálta.

A cikk címlapi / social media képe illusztráció.