Megbüntettek egy vendéget, mert túl lassan étkezett a McDonald's-ban

fast food
Te elkövetted már ezeket?
Vágólapra másolva!
Egy brit férfi és bátyja hatalmas parkolási bírságot kapott, mert túl sokáig tartózkodtak egy McDonald's parkolójában.
Vágólapra másolva!

A Mirror egy dühös McDonald's-vendégről számolt be, aki arról panaszkodott, hogy ő és rokona 100 font (közel 45 ezer forint) értékű bírságot kapott a hosszúra nyúlt hamburgerezéseik miatt.

Shapour Meftah és bátyja két egymást követő alkalommal is a Cambridge-i Newmarket Road-on található McDonalds-ban találkozott egymással egy vacsora erejéig, a férfiak azonban igencsak megdöbbentek, miután kiderült, hogy a családi hamburgerezés rekord összegbe került.

A brit férfi autójával, mindkét alkalommal az említett gyorsétterem előtt parkolt, mialatt ott étkezett a bátyjával. Néhány nappal később azonban súlyos büntetésről szóló értesítést talált a postaládájában, amelyet a helyi parkolótársaság küldött.

Az Egyesült Királyság Parkolásfelügyelete azt állítja, hogy a férfi túllépte a McDonald's ügyfelei számára a parkolóban rendelkezésre álló 90 percet,

és a 2023. január 4-én, illetve január 6-án este történt látogatásra is büntetést róttak ki.

A díjak összesen 100 fontot tettek ki, sőt, ha a jármű tulajdonosa egy héten belül nem fizeti ki azokat, akkor egyenként 100 fontra emelkednek.

Miután megkapta a bírságot, Shapour visszament a McDonald'sba, hátha tudnak segíteni, de a gyorséteremben sem tudtak semmit tenni.

Az Egyesült Királyság Parkolásfelügyeletének szóvivője elmondta:

Hozzátette: „A jelzőtáblák jól láthatóak mind a parkolóba való behajtáskor, mind a különböző lámpaoszlopokon."

A férfi ennek ellenére fellebezett a döntés ellen.

A cikk kiemelt képe illusztráció.